PROFESIONAL DESIGN MOB SRL - Locul 14 in Top 10k Sector 2, clasa CAEN 4647 PROFESIONAL DESIGN MOB SRL - Locul 21 in Top 10k Bucuresti, clasa CAEN 4647
   Produse si materiale pentru design interior
    - Perdele si draperii
    - Pentru tapiterie
    - Fete de masa, naproane si huse de scaun
    - Pentru exterior, tehnice, piele ecologica
      Tesaturi


            Va putem oferi o gama diversa de tesaturi constand in sute de colectii import Italia, Germania, Spania, Portugalia:

PERDELE SI DRAPERII

         Aranjamentele de perdele si draperii au un rol foarte important in crearea unei ambiante armonioase, fie ea moderna, clasica, minimalista sau baroca. Acestea sunt elemente de accent ce dau personalitate, culoare si stil unui interior. Pe langa utilitate practica (izolare fonica, termica, obscurizare, umbrire), acestea au o valoare estetica insemnata dand spatiului un caracter intim si familiar. Materialele ce pot fi utilizate pentru aceste amenajari de perdele si draperii pot fi din voal, organza, batist, in, bumbac, tesaturi din matase naturala, poliester, acril, tafta, dantela, chenile, catifea, jacard, blackout.
         Perdelele si draperiile se pot utiliza atat pentru decorarea geamurilor si ferestrelor cat si pentru delimitarea spatiilor intr-o incapere de dimensiuni mari. 
         Prin bogatia de design-uri si culori reusim sa imbracam interiorul casei tale si sa obtinem stil, rafinament si intimitate.
         In gama larga de produse oferite de noi exista si materiale speciale ignifugate, antifonice, antibacteriere, teflonate, antimurdarire, antistatice. Aceste tesaturi pot fi utilizate cu succes in spatii publice: restaurante, club-uri, hoteluri, cafenele.

FETE DE MASA, NAPROANE SI HUSE DE SCAUNE

        Materiale cu aceasta destinatie pot fi din bumbac 100%,  in combinatie cu poliester sau poliester 100% astfel incat sa permita spalarea acestora la temperaturi inalte. Acestea pot fi teflonate, tratate antimurdarire pentru cresterea rezistentei si duratei in utilizare (spalat, calcat).
        Va punem la dispozitie o paleta coloristica extrem de variata cu design-uri multiple. Latimile tesaturilor sunt cuprinse intre 140...330 cm, putand astfel sa facem fata din acest punct de vedere tuturor cerintelor in materie de dimensiuni.

TESATURI PENTRU TAPITERII UTILIZATE IN SPATII INTERIOARE SAU EXTERIOARE

        Daca ai schimbat draperia si perdeaua, cu siguranta canapeaua si fotoliile sau chiar patul tapitat nu isi mai gasesc loc in camera. Solutia este alegerea unui nou material in concordanta cu interiorul "reintinerit", alegerea cu ajutorul nostru a modelului pentru canapeaua, fotoliul sau patul tapitat si executia acestora. Veti obtine o noua incapere de care nu puteti decat sa va bucurati.
        Pentru spatiile publice exterioare cat si interioare, va oferim o gama larga de tesaturi tehnice: teflonate, rezistente la murdarire cu cafea, vin, sucuri, ulei, antitranspirante, antibacteriene, rezistente la ultraviolete (nu isi schimba culoarea),  rezistente la apa sarata (destinate spatiilor tip piscina), ignifugate.

       
 
Despre noi      Produse si materiale pentru design interior      Portofoliu lucrari      Servicii      Contact
©Profesional Design Mob