PROFESIONAL DESIGN MOB SRL - Locul 14 in Top 10k Sector 2, clasa CAEN 4647 PROFESIONAL DESIGN MOB SRL - Locul 21 in Top 10k Bucuresti, clasa CAEN 4647
   Produse si materiale pentru design interior
    - Tapet
      Tapet unicat "haute couture" hand made


                                  HAUTE COUTURE FOR WALLS

              Tapetul reprezinta un loc la fel de important in amenajarea unui spatiu precum mobilierul, iluminatul si tesaturile.
              De mai bine de 25 de ani producatorul german realizeaza tapet unicat lucrat manual printr-un procedeu special de executie a design-ului si finisajului, utilizand compozitii neobisnuite de culoare si forma, cu metale pretioase ca: folii de aur si argint, platina, cupru, alama, fulgi de metal, praf de marmura si perle de sticla atragatoare. Tehnica de executie a design-urilor unicat este in totalitate manuala utilizand fie pictura, procedee de antichizare sau imprimare cu matrite.
              Suprafetele rezultate au aspect fie stralucitor si “glamour”, fie discret, cald si matasos, in compozitii unice, care in combinatie cu jocul de lumini din spatiul in care este utilizat capata identitate proprie.
              De asemenea, se pot reproduce chiar si design-uri proprii dorite de clienti, putand alege orice culoare RAL. 
              Totodata, acest tip de tapet manual expresiv si exclusivist poate fi personalizat cu siglele firmelor care il comanda pentru diverse spatii (hoteluri, cluburi, discoteci, birouri, cazinouri, etc.).
               Nu exista restrictii de stil pentru acest tapet.
               Toate acestea se pot realiza gratie unui personal care are abilitati grafice si de executie de inalta calificare.
               De asemenea va punem la dispozitie pe langa posibilitatea crearii de tapet unicat si o colectie deja existenta ce acopera o gama larga de design-uri, ce ne poate oferi sansa crearii de stiluri individualizate.
               O alta latura unica a acestui tapet este aceea ca poate fi inserat intre placi de sticla sau policarbonat, putand astfel sa obtinem placi de dimensiuni personalizate in functie de proiect, ce pot fi utilizate la: 
                                  - placari interioare – pereti, pardoseli, coloane, placari pardosele si pereti bai (au rezistenta la umiditate, tratament antialunecare si durabilitate foarte mare)
                                  - placari exterioare – piscine, pereti exteriori, avand rezistenta la temperaturi atat scazute cat si ridicate, la umiditate precum si durabilitate.

       Daca vreti sa dati UNICITATE spatiului dumneavoastra, nu ezitati sa inserati in proiecte acest           

                                                               TAPET HAUTE-COUTURE UNICAT.
 
Despre noi      Produse si materiale pentru design interior      Portofoliu lucrari      Servicii      Contact
©Profesional Design Mob