PROFESIONAL DESIGN MOB SRL - Locul 14 in Top 10k Sector 2, clasa CAEN 4647 PROFESIONAL DESIGN MOB SRL - Locul 21 in Top 10k Bucuresti, clasa CAEN 4647
   Natelli & Profesional Design Mob
     Despre noi

                         Societatea comerciala PROFESIONAL DESIGN MOB SRL (si mai noua NATELLI DESIGN SRL) are experienta in executia de proiecte de amenajari interioare complexe, destinate spatiilor comerciale, birouri, hoteluri, restaurante cat si spatiilor rezidentiale. Prin designul ambiental creat, cautam ca fiecarui spatiu ( in functie de destinatia lui ) sa ii oferim unicitate, estetica, functionalitate , calitate dar si confort fara a sacrifica vreuna din aceste calitati in favoarea alteia.

Importam :

- tesaturi din Italia, Spania, Portugalia, Germania pentru perdele, draperii, fete de masa, naproane, servetele, lenjerie, pentru tapiterie (canapele, fotolii, panouri tapitate, paturi), cu destinatie locuinte, hoteluri, cluburi, restaurante. Tesaturile pot fi specializate in functie de destinatie: teflonate, ignifugate, trevira, tratate special pentru exterior, cu protectie impotriva petelor.

- piei naturale decorative, piele naturala pentru tapiterie si piele ecologica

- o gama variata de mobilier din Italia, Spania, Portugalia de la firme renumite pentru calitatea si design-ul deosebit al acestuia. Mobilierul importat poate fi atat pentru spatii rezidentiale cat si pentru spatii publice ( hoteluri, baruri, cafenele, restaurante, birouri, etc )

- corpuri de iluminat atat pentru interior cat si exterior, din Italia, Austria, Germania, Spania, Polonia, Grecia peste 50.000 produse., in varianta moderna sau clasica, din sticla de Murano, Boehmia, cu cristale Swarovski sau sticla tip cristal., precum si corpuri de iluminat cu destinatii speciale: hotel, spatii comerciale, spatii exterioare, piscine, spatii rezidentiale, etc.

- covoare si mochete din Italia si Spania din lana, bumbac, matase naturala si in combinatie cu polyester, vascoza, poliamida sau acril; modele si dimensiuni personalizate sau standard cu destinatie publica sau casnica.

- obiecte decorative de lux new-trend din Italia pentru spatii speciale tip bar, casino, cluburi , dar si pentru spatii rezidentiale de lux.

Executam:

- proiecte de amenajare si design interior

- confectii perdele si draperii , inclusiv livrarea si montajul sinelor, galeriilor sau sistemelor de stor aferente

- executie canapele, fotolii, paturi tapitate, pereti sau panouri tapitate

- o gama variata de mobilier productie personalizata din PAL, MDF furniruit sau vopsit, TERMOPAL pentru locuinte: bucatarii, dormitoare, living-uri, camere de tineret, sau spatii publice ( magazine, birouri, hoteluri, restaurante, baruri si cafenele )


Designerii nostri va vor asista cu profesionalism, punandu-si in valoare experienta dand exemplu de stil fara a impune reguli, oferind pentru spatiul dumneavoastra optiuni estetice si practice cautand unicitatea si nu uniformitatea

 
Despre noi      Produse si materiale pentru design interior      Portofoliu lucrari      Servicii      Contact
©Profesional Design Mob