PROFESIONAL DESIGN MOB SRL - Locul 14 in Top 10k Sector 2, clasa CAEN 4647 PROFESIONAL DESIGN MOB SRL - Locul 21 in Top 10k Bucuresti, clasa CAEN 4647
   Produse si materiale pentru design interior
    - Mobilier din lemn - executie personalizata
    - Clasic
    - Modern
    - De completare
      Mobilier import


              Parafrazand un cunoscut dicton oriental, s-ar putea spune ca: "suntem asa cum locuim - locuim asa cum suntem"; un procent considerabil din felul nostru de-a fi este ilustrat de mobilier. Diversitatea elementelor, evolutia stilurilor, vorbesc despre mentalitati, preocupari, caractere, filozofii de viata individuale si colective.
              Clasic, în acceptia larga a cuvantului, a ajuns sa însemne eleganta garantata, valoare confirmata, etalon de gust si echilibru, maximum de rafinament cu efect sigur, frumusete consacrata. Cine vrea sa nu “pacatuiasca” în materie de stil alege, fara risc, ceva clasic.
              O casa amenajata in  stil clasic nu se demodeaza niciodata. In cazul in care, dupa un timp, te plictisesti de amenajarea respectiva, nu trebuie sa renunti la tot mobilierul. Este suficient sa achizitionezi cateva piese noi, sa inlocuiesti textilele si decoratiunile pentru a schimba atmosfera. In plus, acesta varianta este avantajoasa si din punct de vedere financiar.
              Revenind la formula magica a highlife-ului romanesc, ne bucura sa va prezentam interioare deosebite, rafinate, in care banii sunt investiti in amenajari de bun gust, iar bunul simt face ca bunastarea materiala sa nu fie neaparat etalata printr-un lux debordant, intimidator.
               Oricat am fi de inclinati spre laturile umaniste ale cunoasterii, exista cu siguranta momente in viata cand matematica, exponentul absolut al abstractizarii, ne corupe. Am simtit nevoia sa stabilim o formula pentru ca ea se aplica si se adevereste din ce in ce mai mult, spre bucuria noastra, si in familiile si inplicit casele romanesti. Este formula elegantei ce se echivaleaza cu suma dintre bani, bun gust si bun simt.
              Chiar daca, la ora actuala, exista anumite trenduri care domina sectorul amenajarilor interioare, de multe ori, mobilarea si utilarea unei locuinte pornesc de la o piesa de mobilier, un obiect drag sau chiar de la o culoare.
              Credem ca fiecare proprietar vrea sa-si puna amprenta personalitatii sale asupra propriei case atunci cand o amenajeaza. Iar cand nu dispune de idei sau cunostinte pentru a face singur acest lucru, cere sprijinul unui designer. Aici intervine rolul nostru..propunandu-va zeci de variante de mobilier create cu responsabilitate, profesionalism si stil de designeri italieni si spanioli.
                       
 
Despre noi      Produse si materiale pentru design interior      Portofoliu lucrari      Servicii      Contact
©Profesional Design Mob