PROFESIONAL DESIGN MOB SRL - Locul 14 in Top 10k Sector 2, clasa CAEN 4647 PROFESIONAL DESIGN MOB SRL - Locul 21 in Top 10k Bucuresti, clasa CAEN 4647
   Produse si materiale pentru design interior
    - Spatii private
      Mobilier executie personalizata


               V-ati imaginat, desigur, un scenariu rafinat in care mobila si lumina casei sa se armonizeze, acumularea lejera de obiecte in spatii sa se desfasoare cu logica, si seductie chiar.
               Toate acestea nu pot fi decat ale voastre, nu se potrivesc nicaieri in alta parte. Definesc personalitatea casei voastre! Cum? Printr-o coerenta gandita pana in cele mai mici detalii!
               Asa cum scriitorul creeaza piese cu o structura foarte îngrijita - într-un loc adauga umor si relief, în altul insereaza o scena linistita, pentru a contrasta si a construi urmatorul moment - la fel poate proceda si designer-ul de mobila, atunci cand creeaza o ambianta.
               Suntem partenerul ideal in gasirea de solutii personalizate pentru mobilierul la comanda, destinat atat uzului casnic cat si celui comercial. Scopul nostru este sa cream mobila personalizata adaptata spatiului, bugetului si dorintelor fiecarui client.
               Serviciile de design si montaj sunt gratuite, firma punand la dispozitia clientului experienta si talentul echipei sale fie ca va doriti o mobila la comanda simpla si utila, una moderna cu linii indraznete sau una exclusivista si plina de stil.
                Primul principiu de la care nu ne abatem este calitatea produsului finit; de aceea puteti fi siguri ca toate materialele utilizate, furniturile si feroneria sunt de cea mai buna calitate, asigurand functionarea in conditii optime a produselor pe o perioada indelungata de timp. Mobilierul poate fi executat din PAL, MDF vopsit sau furniruit cu furnir de lemn sau plastifiat, sticla, metal sau termopal.
                Aparatura electrocasnica inglobata in mobilier sau atasata estetic, completeaza functionalitatea si aspectul perfect al acesteia.
                Asemenea amenajarii unei locuinte, gestionarea ambientala a unui spatiu de interes public (sediu de firma, magazin, local etc.) presupune, firesc, crearea unei atmosfere de confort functional si decorativ.
                Fiecare tip de spatiu solicita practicarea unui stil de design in acord cu destinarea, cu statutul rezervat.
                Tendinta in ambientarea spatiilor tip restaurant, bar etc. este de a organiza un cadru selectiv, cu expresivitate bine individualizata, a carui particularitate sa atraga si sa fidelizeze.
 
 
Despre noi      Produse si materiale pentru design interior      Portofoliu lucrari      Servicii      Contact
©Profesional Design Mob