PROFESIONAL DESIGN MOB SRL - Locul 14 in Top 10k Sector 2, clasa CAEN 4647 PROFESIONAL DESIGN MOB SRL - Locul 21 in Top 10k Bucuresti, clasa CAEN 4647
   Produse si materiale pentru design interior
    - Canapele si fotolii
    - Paturi tapitate
      Mobila tapitata


             Daca ai schimbat draperia si perdeaua, cu siguranta canapeaua si fotoliile sau poate chiar patul tapitat nu isi mai gasesc locul in camera. Solutia este alegerea unui nou material in concordanta cu interiorul “reintinerit”, alegerea modelului pentru canapea, fotoliu sau pat si cu ajutorul nostru executia acestora. Veti obtine o noua incapere de care nu puteti decat sa va bucurati.
            Mobilierul tapitat (fotolii, canapele, tabureti, banchete) este indispensabil in diverse spatii atat private (living-uri sau holuri spatioase) cat si publice (hoteluri, cafenele, birouri, cluburi, cazinouri).
            Avand in vedere o destinatie atat de larga, modelele de canapele, fotolii, tabureti si banchete pot fi executate in stiluri diverse (clasic, modern, avangardist), variantele dimensionale si coloristice fiind in concordanta cu spatiul in care vor fi amplasate.
            De asemenea ele pot fi executate dintr-o mare diversitate de tesaturi, piele naturala sau piele ecologica, care sa se imbine armonios cu restul tipurilor si culorilor de tesaturi (perdele, draperii) din spatiul respectiv.
            Pentru destinatii publice (hoteluri, restaurante, birouri, cafenele, cluburi) putem oferi tesaturi pentru mobilierul tapitat,  cu proprietati speciale: ignifugate, tratate antimurdarire, antistatice, teflonate si antitranspiratie, cu grad mare de rezistenta la uzura si frecare, realizate din fire 100% naturale (bumbac, in, vascoza, lana) sau in combinatie cu poliester, acril sau poliamida care le confera o si mai mare durabilitate in timp.
             Modelele pe care le executam sunt diverse, canapelele pot avea la cerere extensii de foarte buna calitate, import Italia sau Germania, fotoliile pot fi prevazute cu recliner pentru un mai mare confort, iar dimensiunile sunt personalizate in functie de spatiu sau proiect.
             De asemenea executam si paturi tapitate atat pentru spatii private cat si pentru hoteluri, cu dimensiuni, design si coloristica personalitate.
 
Despre noi      Produse si materiale pentru design interior      Portofoliu lucrari      Servicii      Contact
©Profesional Design Mob