PROFESIONAL DESIGN MOB SRL - Locul 14 in Top 10k Sector 2, clasa CAEN 4647 PROFESIONAL DESIGN MOB SRL - Locul 21 in Top 10k Bucuresti, clasa CAEN 4647
   Produse si materiale pentru design interior
    - Clasice
    - Moderne
    - Pentru exterior
    - Pentru baie
    - Tehnice
      Corpuri iluminat


            Ca elemente ce definesc atmosfera si stilul unei case, corpurile de iluminat nu sunt nici pe departe mai putin importante decat mobilierul. Iluminarea este o arta care, atunci cand este luata in serios, poate schimba in mod fericit aspectul unei incaperi. Corpurile de iluminat au fost si vor ramane intotdeauna obiecte care, prin simpla lor prezenta, dau viata locurilor in care traim.
            Lumina artificiala se alege in functie de destinatia camerei, de specificul activitatilor desfasurate in interiorul acestora, de numarul de persoane care o frecventeaza. O alegere corecta contribuie la obtinerea atmosferei si confortului cautat. Corpurile de iluminat trebuie sa devina in final adevarate obiecte de decor.
            Datorita faptului ca sunt elemente care completeaza spatiul, este foarte important ca aceste accesorii sa nu fie alese la intamplare. Culoarea si modelul trebuie alese cu atentie, astfel incat ele sa completeze spatiul, nu sa il incarce.
            Aici intervine experienta noastra in propunerea design-ului celui mai potrivit.
            O clasificare este dificila, dar putem sa mentionam materialele folosite: metal cromat, mat, decorativ, cristal lucrat manual, sticla de Murano, Boehmia, cristale Swarovski, material textil, PVC sau lemn.
            Va oferim corpuri de iluminat cu urmatoarele destinatii: rezidentiale, hoteliere, office, spatii comerciale, cu destinatii speciale, atat pentru interior cat si pentru exterior.
            Iluminatul zonei exterioare a casei incepe cu intrarile principale - poarta, usa, usa de garaj, alei, etc. Poti alege, in functie de arhitectura exterioara a casei corpuri de iluminat clasice, moderne, in diverse culori sau materiale (PVC, inox, cu drenaje pentru apa), aplicate deasupra usii, pe peretele exterior, fixate la nivelul solului sau pe zonele de gard - poarta. Toate au grad special de protectie la umezeala, razele soarelui, lovituri cauzate de ploaie si grindina.
            Nu ne ramane decat sa cautam solutiile cele mai potrivite pentru toate tipurile de spatii: corpuri de iluminat diverse ca forma si functiune, orientabile sau fixe, suspendate , aparente sau incastrate.
 
 
Despre noi      Produse si materiale pentru design interior      Portofoliu lucrari      Servicii      Contact
©Profesional Design Mob